TUNING

Poljski tuner ‘preuredio‘ Ferrari koji se čeka dvije godine: Sviđa li vam se ovakav Purosangue?

Bez obzira na vaše mišljenje o Purosangueu, nema sumnje da se V12 SUV pokazao hitom među klijentelom kuće iz Maranella

Carlex Design Ferrari Purosangue

 Carlex Design

Bez obzira na vaše mišljenje o Ferrariju Purosangueu, s knjigama narudžbi u kapacitetu do najmanje 2026., nema sumnje da se V12 SUV pokazao hitom među elitnom klijentelom talijanskog proizvođača automobila.

image

Carlex Design Ferrari Purosangue

Carlex Design

Neki od njih možda čekaju isporuku svog potpuno novog Ferrarija od više od 400.000 dolara (365.000 eura), ali ipak misle da je vanjski izgled malo previše pitom. Zbog takvih ljudi poljska tuning kompanija Carlex Design upravo je predstavila svoj najnoviji koncept koji uključuje opsežne izmjene eksterijera i interijera.

image

Carlex Design Ferrari Purosangue

Carlex Design

Carlex Design Purosangue dobiva sjedala presvučena kombinacijom bijele i zelene kože, koja je perforirana za taj dodatni dašak osebujnosti. Bijelo-zelena tema nastavlja se kroz cijeli interijer. Armaturna ploča ima veliki dio zelene Alcantare na vrhu, dok je upravljač presvučen kožom sa zelenim detaljima. Carlex također kaže da su poboljšali unutrašnjost kožnim vezicama na sjedalima i pločama vrata.

Vanjski izgled ima bijelo-zelenu temu, dvobojnu kombinaciju s brušenom srebrnom bojom koja zauzima donju polovicu karoserije. Četkasti učinak boje oponaša onaj koji smo upoznali na Lamborghiniju Urusu Carlex Designa, s bojom nanesenom s efektom ručnog kista.

image

Carlex Design Ferrari Purosangue

Carlex Design

Srebrna i zelena susreću se na struku automobila, tvoreći trkaću traku koja se preklapa, dok se dodatni zeleni detalji nalaze na donjoj prednjoj četvrtini. Konačno, Carlex Design je na prvi SUV iz Maranella stavio set aluminijskih naplataka s više krakova. One imaju veliki Carlex logo nadopunjen zelenom bojom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:18