zanimljivost

Ostavljen na rubu ceste: Na Google mapsu pronađen napušteni rijetki DeLorean DMC-12

Datum na slici prikaza ulice je studeni 2021, a sudeći po stanju sportskog automobila, stoji tamo dulje od toga

Napušteni DeLorean DMC-12

 Google Maps Screenshot

Zanimljive su stvari koje se pojavljuju na Google kartama. Od fantomskih lokacija i tajanstvenih oblika koji golicaju maštu do napuštenih građevina pa čak i napuštenih automobila. U većini slučajeva ti su automobili isluženi poznati masovni modeli koji su ostavljeni iz različitih razloga. Ali ipak,povremeno se pojavi nešto neobično, poput ovog DeLoreana DMC-12.

image

Napušteni DeLorean DMC-12

Google Maps Screenshot

U Zapadnoj Virginiji (SAD), u blizini Wheelinga, jedan DeLorean se pojavio u ulici Fishers Lane nakon što je prošao Google automobil za izradu karata "Google mapsa". Parkiran je uz rub ulice, u blizini stupa i odmah uz ulicu gdje stoji zapuštena kuća. Kao da ga je netko parkirao i više se nikada nije vratio po njega.

image

Napušteni DeLorean DMC-12

Google Maps Screenshot

Datum na slici prikaza ulice je studeni 2021. Sudeći po stanju čuvenog filmskog junaka iz isto tako poznatog filma Povratak u budućnost, očigledno stoji tamo dulje od tog datuma prekriven djelomično lišćem. Čini se da je prozor malo otvoren, izlažući unutrašnjost hladnoći i toplini sva četiri godišnja doba.

image

Napušteni DeLorean DMC-12

Google Maps Screenshot

Međutim, čini se da je karoserija DeLoreana od nehrđajućeg čelika u dobroj formi i da samo treba "riješiti" neke sitnice kako bi izgledao kao nov. Budući da je ulična slika stara dvije godine, moguće je pretpostaviti da DeLorean više nije tamo.

Ipak sada, 2023. auto se još uvijek može vidjeti na satelitskoj snimci Googlea. Zumirajte kartu u blizini spomenutog mjesta Wheelinga, gdje se ulica Fishers Lane križa s Hercules Lane i Cerra Drive ulicama, silueta automobila je još uvijek tamo. Složit ćete se, neki bi kultni automobili trebali dobiti više pažnje gdje god se nalazili na ovoj planeti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:36