BOLI ZA GLEDATI

O ukusima se ne raspravlja, ali ovaj BMW Serije 5 s bezbroj otvora za ventilaciju je iznimka

Uspjeli smo pronaći samo jednu sliku stražnjeg dijela, i veliko stražnje krilo završeno crnom nijansom nije nas nimalo iznenadilo

BMW Serija 5 (F10)

 Reddit Screenshot

BMW Serija 5 koju gledate je model generacije F10, koji se proizvodio između 2010. i 2017. godine. I iako nije najnovija verzija limuzine, još uvijek je riječ o luksuznom i relativno skupom automobilu. Očito, to nije spriječilo njegovog vlasnika da napravi neke vrlo upitne modifikacije.

image

BMW Serija 5 (F10)

Reddit Screenshot

Fotografije ovog "Bimmera" podijeljene su na Redditu i možemo vidjeti kako je riječ o nekom parkiralištu u SAD-u. Vlasnik je naljepio na desetke lažnih ventilacijskih otvora po karoseriji automobila, počevši od prednjeg kraja gdje se nalaze lažni otvori ispod prednjih svjetala i niz kromiranih ukrasa.

Upitne preinake nastavljaju se na poklopcu motora gdje su također kombinirani s kromiranim detaljima, kao i tri lažna crna otvora za zrak. Na vrhu vjetrobranskog stakla također ćete primijetiti usmjerivače zraka, iako bi više smisla imali na stražnjem dijelu krova.

image

BMW Serija 5 (F10)

Reddit Screenshot

Stvari nisu ništa bolje na bočnoj strani Serije 5, gdje se nalaze lažni kromirani otvori na vratima, kao i razni drugi dijelovi kromiranog ukrasa. Uspjeli smo pronaći samo jednu sliku BMW-ovog stražnjeg dijela, i veliko stražnje krilo završeno crnom nijansom nije nas nimalo iznenadilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 14:09