BIZARNA PRERADA

Ne, ne gledate u Lamborghini Reventon: Ovo je zapravo Toyota Supra iz 1990. i prodaje se

Ova krajnje bizarna Supra stavljena je na prodaju u Nizozemskoj i vlasnik za nju traži preračunato 150.400 kuna

Toyota Supra Reventon tuning

 Maarktplatz

Pravi primjer da izgled na prvu može prevariti je ova Toyota Supra iz 1990. godine koja je transformirana da izgleda kao jedan od najslavnijih Lamborghinijevih modela ograničene serije.

image

Toyota Supra Reventon tuning

Maarktplatz

Ova krajnje bizarna Supra stavljena je na prodaju putem Marktplaatsa u Nizozemskoj i vlasnik za nju traži 19.950 eura (150.485 kuna). To je prilična svota za Supru iz 1990. godine, ali prethodni vlasnik je očito potrošio puno više vremena i novca kako bi je pretvorio u Reventona.

image

Toyota Supra Reventon tuning

Maarktplatz

Prvo je tu boja. Poput pravog Reventona, ova Supra završena je mat sivom obradom, iako bismo se mogli kladiti da to zapravo nije ista boja koju je koristio Lamborghini.

Vanjski dio zatim je ukrašen kompletom karoserije čiji je cilj oponašati Reventona, iako su, kao što je to često slučaj s ovakvim replikama, proporcije potpuno nesrazmjerne.

image

Toyota Supra Reventon tuning

Maarktplatz

Sprijeda možemo vidjeti agresivni branik s velikim usisnicima zraka i kutnim prednjim svjetlima. Supra također dobiva nekoliko malih usisnika zraka na haubi, set prepoznatljivih srebrno-crnih naplataka i stranica karoserije koje su također transformirane novim panelima i pragovima.

image

Toyota Supra Reventon tuning

Maarktplatz

Stražnja polovica Toyote je posebno bizarna jer iza kabine nema motora kao kod Lamborghinija, ali to nije spriječilo vlasnika da produži stražnji dio i ugradi lažni poklopac motora. Što se tiče mehanike, čini se da na automobilu nisu napravljene nikakve nadogradnje. Supra koristi originalni 3,0-litreni šestcilindraš koji ispumpava 238 KS preko ručnog mjenjača. Zapravo, šteta kultne klasične Toyote Supre...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:42