UPITNA ESTETIKA

Komplet proširene karoserije: Ovaj Mercedes C-Klase izgleda kao da je došao iz igre GTA 5!

S jedne strane, automobil ima bodykit od karbonskih vlakana sa skupim naplatcima, ali s druge, izvedba je mogla biti puno bolja

Modificirana Mercedes C-Klasa

 Reddit Screenshot

Kada su u pitanju bodykit kompleti, rezultat je često ili odličan, ili potpuno promašen. Međutim, s ovim Mercedesom C-KLase s Reddita, nismo sigurni što da mislimo. S jedne strane, automobil nosi komplet karoserije od karbonskih vlakana sa skupim naplatcima, ali s druge, izvedba je mogla biti puno bolja.

image

Modificirana Mercedes C-Klasa

Reddit Screenshot

Prednji branik je u stilu AMG GTR-a s "namrštenom" Panamericana rešetkom i velikim donjim usisnicima. Sprijeda također možemo vidjeti masivni prednji razdjelnik koji je dopunjen sa po dvije "peraje" sa svake strane.

U poklopac motora ugrađen je prozor kako bi se vidio motor, no ostaje nepoznato o kojem je motoru riječ.

image

Modificirana Mercedes C-Klasa

Reddit Screenshot

Prednji branici imaju dva seta ventilacijskih otvora - jedan na vrhu kod kotača kao što je slučaj i kod pravog AMG GTR-a R Black Series, i jedan blizu vrata kao što ima Honda Civic Type R.

Zanimljivo je da, dok mnogi kompleti proširene karoserije dolaze s izrezima za vratašca spremnika goriva, ovaj također ima izreze za kvake na vratima, što sugerira da i vrata imaju svoje proširene ploče.

image

Modificirana Mercedes C-Klasa

Reddit Screenshot

Konačno, masivno stražnje krilo gotovo je veliko kao prosječna klupa u parku, i iako nema fotografija stražnjeg dijela ovog Mercedesa, možemo zamisliti veliki difuzor koji je proporcionalan prednjem razdjelniku i vjerojatno ogromni vrhovi ispušnog sustava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:15