TUNING

JOŠ UPEČATLJIVIJI NASTUP: Lumma Dasign nudi proširenu karoseriju i niz aerodinamičnih dodataka za BMW-ov najveći SUV X7!

 

BMW X7, najveći SUV bavarskog proizvođača, svakako se ističe svojom pojavom i robusnim dizajnom. Ipak, čini se kako nekima nije dovoljno upečatljiv, pa tu u priču ulazi Lumma Design.

Njemačka tuning kuća naime nudi niz vizualnih dorada uz koje vlasnici sigurno nigdje neće proći nezamijećeno. Prije svega, tu je proširena karoserija, tzv. "widebody kit" koji proširuje ovaj model za 50 mm sa svake strane. Tu su i novi prednji lipovi, agresivniji odbojnik te sjajno crna maska.

Foto: Lumma Design

Očekivano, tu su i novi naplaci i to veličine čak 24 cola kako bi i na ovakvom velikom SUV modelu izgledali masivno i moćno. Za one "manje zahtjevne" tu je i opcija od 23 cola.

U unutrašnjosti također ima promjena - kupac sve može personalizirati prema vlastitom ukusu, pa se tako nude aluminijske pedale, novi materijali poput alkantare i kože u različitim bojama, U prijevodu - sve je moguće, uz, naravno, nadoplatu. A kada smo kod cijena, doplata za vanjski "body kit" iznosi 16,750 eura. U cijenu su uključeni i 23-inčni naplaci, ali ne i lakiranje elemenata te ugradnja, dok se promjene u unutrašnjosti također dodatno naplaćuju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 01:28