TUNING

Hyundai i30 N s wide-body karoserijom Prior Designa djeluje poput bolida za reli natjecanja

Novo: prednji spojler, maska, prošireni blatobrani te stražnji difuzor i novi krovni spojler od smjese stakloplastike Dura-Flex
Hyundai i30 N
 Prior Design

Prior Design poznajemo po optičkom tuningu modela luksuznih marki poput Ferrarija, Lamborghinija, McLarena, Mercedesa ili BMW-a, no specijalisti iz njemačkog Kamp-Lintforta imaju i ponudu za marke poput Forda, Nissana, Toyote i sada Hyundaija.

Najnoviji projekt sveobuhvatne prerade karoserije odnosi se na Hyundai i30 N za koji su pripremili "wide-body" proširenu karoseriju.

image
Hyundai i30 N
Prior Design

Kompletni paket za korejski hot-hatch sastoji se od prednjeg spojlera, nove maske hladnjaka, proširenih blatobrana te stražnjeg difuzora i novog krovnog spojlera.

Paneli karoserije izrađeni su od smjese stakloplastike Dura-Flex, a prema Prioru, ovaj se materijal odlikuje "izvrsnom površinskom strukturom, te istovremeno nudi dovoljnu fleksibilnost uz visoku čvrstoću s tim da omogućuje jednostavno bojanje".

image
Hyundai i30 N
Prior Design

Uz to, jednostavnu i povoljnu montažu i sklapanje osigurava odlična izrada jer "sve klapa na milimetar".

Ne manje važno: novi dodaci karoserije se samo dodaju, a ne zamjenjuju. Dakle, sve se može sklopiti bez rasklapanja postojećih dijelova. Nadalje, spušten ovjes s proširenim tragom kotača i alu felgama izgleda sjajno, ali se dodatno naplaćuje i nije dio "aero" paketa.

image
Hyundai i30 N
Prior Design

Po pitanju pogona, sve ostaje serijski i kod Priorovog wide-body Hyundaija i30 N, dakle, ovisno o verziji, na raspolaganju je 250 ili 275 KS, koji se na prednje kotače prenoseputem ručnog mjenjača sa šest brzina.

image
Hyundai i30 N
Prior Design

Komplet Prior wide-body namijenjen je samo verziji Performance i30 prije aktualnog facelifta. Ako vas zanima cijena, ove karoserijske komponente bez lakiranja i montaže Prior naplaćuje 4000 eura neto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:08