BIZARNO

FOTO: Snimili pornić u Tesli Model X dok je bio uključen Autopilot, slučaj komentirao i Elon Musk...

 
 Instagram screenshot

Vjerujemo kako je većina vas upoznata s Teslinim sustavom poluautonomne vožnje koji se naziva autopilot, a koji zapravo služi kao pomoć vozaču. Iz Tesle napominju kako pritom vozač cijelo vrijeme mora promatrati situaciju ispred sebe i biti spreman reagirati. Ono što inženjeri u Tesli vjerojatno nisu očekivali je da će netko iskoristiti autopilot kako bi u Tesli snimio – porno uradak. Naime, na jednoj stranici sa sadržajem za odrasle osvanuo je video u kojem glavni akteri vode ljubav dok ih Tesla vozi s uključenim autopilotom. Glumica Taylor Jackson koja se pojavljuje u videu pohvalila se kako je zbog nje Tesla postao najtraženiji pojam na stranici gdje je video objavljen.

Naravno, nije izostala ni reakcija samog Elona Muska koji je na Twitteru napisao: „Izgleda da postoji više načina za korištenje Autopilota nego što smo zamislili. Trebali smo pretpostaviti ovakvo što..." Mnogi su komentirali i ovaj pomalo humorističan ton Elona Muska – naime, zamjeraju mu što nije oštrije komentirao slučaj i objasnio ljudima opasnosti vožnje pod autopilotom bez nadzora.

„Autopilot je namijenjen za upotrebu uz punu pozornost vozača koji treba imati obje ruke na upravljaču i cijelo vrijeme biti spreman reagirati. Iako će s vremenom biti sve razvijeniji, ovaj sustav nije u potpunosti autonoman”, ističe se na službenim stranicama Tesle...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:57