TUNING

Competition Carbon na SEMA-i predstavio Teslu Model S Plaid kakvu još nikad nismo vidjeli

Komplet je dizajniran za vodeći Model S Plaid i daje mu hrabar izgled koji je potreban da bi odgovarao njegovim performansama

Tesla Model S Plaid tuning, SEMA 2022.

 Instagram Screenshot

Competition Carbon je zaludio ovogodišnji SEMA Show i predstavio svoj ludi bodykit za Teslu Model S. Automobil, predstavljen na štandu Toyo Tires, prvi je put prikazan u travnju. Komplet je dizajniran za vodeći Model S Plaid i daje mu hrabar izgled koji je potreban da bi odgovarao njegovim performansama koje pobjeđuju superautomobile.

image

Tesla Model S Plaid tuning, SEMA 2022.

Instagram Screenshot

Competition Carbon promijenio je gotovo svaki panel karoserije Modela S. Prednji dio je posebno divlji i uključuje prepoznatljivu haubu, naglašeni razdjelnik, povećane usisnike zraka i proširene lukove kotača koji drastično mijenjaju stav automobila na cesti.

Dramatični novi oblik lukova prednjih kotača posebno je vidljiv kada se automobil promatra s boka i proteže se u nove bočne pragove. Na drugim mjestima, EV dobiva set aftermarket naplataka s dubokim udubljenjem, a također ima proširene lukove stražnjih kotača koji odgovaraju onima na stražnjoj strani.

Ono što je važno, ovi lukovi ne izgledaju kao da su upravo pričvršćeni bez ikakve brige o gotovom rezultatu, već se glatko ulijevaju u novi stražnji branik. Stražnji branik je daleko dramatičniji od bilo čega što bi Tesla sama stvorila, a nadopunjen je naglašenim difuzorom od karbonskih vlakana. Završetak vizualnih promjena je agresivni stražnji spojler.

Competition Carbon još nije objavio cijene ili pojedinosti o dostupnosti kompleta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:57