Tako je sladak

Zove se ‘Mini Spike‘: Minijev novi osobni asistent je animirani engleski buldog

Čovjekov najbolji prijatelj predstavljen je tijekom Auto Šangaja u Kini i vrlo brzo ćemo ga vidjeti u serijskim automobilima

Mini Spike

 MINI

Mini se priprema za lansiranje nove generacije modela. Već smo dobili snažne naznake o tome što možemo očekivati ​​u obliku mnogih špijunskih fotografija i službene najave, ali većina njih je prikazivala samo vanjski izgled novih automobila.

Sada je konačno došlo vrijeme da pobliže pogledamo interijer, iako je Mini spreman pokazati samo svog novog osobnog asistenta, koji je dio redizajniranog infotainment sustava marke.

image

Mini Spike

MINI

Dame i gospodo, upoznajte Mini Spikea – “psećeg prijatelja marke Mini” – koji se vraća u animiranom obliku za ovu novu aplikaciju. Ili, ostavimo li marketinški govor na stranu, Mini Spike je engleski buldog koji će korisnicima pružiti svu podršku s infotainment ekrana nove generacije modela tvrtke.

image

Mini Spike

MINI

Čovjekov najbolji prijatelj predstavljen je tijekom Auto Šangaja u Kini obliku skulpture velikog formata i vrlo brzo ćemo ga vidjeti u serijskim automobilima.

Očito, ova slatka velika igračka nije najvažnija i najzanimljivija stvar jer nam Mini po prvi put pokazuje i kako će izgledati njegov nadolazeći infotainment sustav.

image

Mini Spike

MINI

Nisu poznati svi detalji, ali proizvođač automobila kaže da će otkriti više tijekom godine dok ne stigne puna premijera nove obitelji modela. Sve što za sada znamo jest da Mini Spike "postaje karakteran suputnik korisničkog iskustva".

Ako ovo nije prvi put da čujete za Mini Spikea, sjećanje vas ne vara. Razigrani karakter predstavljen je izvorno 2001. godine. Smatralo se savršenim životinjskim ekvivalentom marke u to vrijeme i čini se da je Mini spreman odvesti ga u budućnost u ovom novom digitaliziranom obliku.

image

Mini Spike

MINI

U Kini će Mini Spike također biti prikazan na konceptu Aceman. Izložbeni automobil nalik crossoveru prvi je put predstavljen u srpnju prošle godine kao pregled budućeg dizajnerskog jezika tvrtke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:48