atraktivne cijene

Vrhunska oprema: Alfa Romeo za modele Tonale, Giulia i Stelvio nudi atraktivan paket Tributo Italiano

Za ljubitelje performansi, uz nedavni redizajn Alfa Giulia Quadrifoglio nije poskupjela, već sada stoji 98.900 eura do registracije

Alfa Romeo, Tributo Italiano

 Alfa Romeo

Alfa Romeo je za hrvatske kupce uz postojeće atraktivne Sprint i Veloce pakete opreme, sada pripremio poseban paket ‘Tributo Italiano‘ i to za sva tri modela u ponudi - Giulia, Tonale i Stelvio, za modelsku 2024. godinu.

Riječ je o najboljem paketu opreme za sva tri modela koji predstavlja vrh ponude renomirane talijanske marke. Kao znak prepoznatljivosti za ove posebne modele dostupne su u tri boje karoserije talijanske zastave - bijela, crvena i zelena - u kombinaciji s crnim krovom, bez doplate.

image

Alfa Romeo, Tributo Italiano

Alfa Romeo

Konkretan novi atraktivni paket Tributo Italiano donosi pregršt serijske luksuzne opreme, koja je dosad bila na popisu doplata, poput aktivnog SDD ovjesa, ili vrhunskog ozvučenja Harman-Kardon.

Nadalje, veliki SUV Stelvio sada je posebno zanimljiv kupcima jer kreće s atraktivnom početnom cijenom od 53.200 eura za model s 2,2-litrenim dizelašem od 160 KS uparenim s 8-stupanjskom ZF automatikom u paketu opreme Sprint.

S bogatom opremom i motorizacijom od 160, 210, 280 te 520 KS, Stelvio nudi vrhunski užitak u vožnji, a koliko je nova početna cijena atraktivna svjedoči podatak o 50 narudžbi odmah nakon objave novih cjenika, doznajemo od zastupnika.

image

Alfa Romeo, Tributo Italiano

Alfa Romeo

Usto, za ljubitelje performansi, stila i brzine ne manje atraktivna informacija: s nedavnim redizajnom najsnažnija izvedba Giulije, "top gun" verzija Quadrifoglio nije poskupjela, već dapače, sada je dostupna uz smanjenje dosadašnje cijene te sada stoji manje od 100.000 eura, ili točnije 98.900 eura do registracije. Sve cijene za Tonale, Stelvio i Giuliju Tributo Italianom potražite na službenim stranicama zastupnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:02