FOTO

Vozačica pronašla pogrešan način da se riješi svog Subarua: Uvezla ga ravno u kompaktor za smeće

Iako je nakon incidenta prevezena u bolnicu, vatrogasci javljaju da je vozačica zadobila samo lakše ozljede

Screenshot incidenta

 Web Screenshot

Svatko tko je gledao Ratove zvijezda možda se boji da će ga nasmrt smrskati u kompaktoru za smeće. Za jednu ženu u Southboroughu, u američkom Massachusettsu, taj se strah opasno približio tome da postane jeziva stvarnost.

Vatrogasna služba Southborougha izvještava da su izbjegnute ozbiljne ozljede u incidentu koji je uključivao Subaru Forester. Nakon neobičnog niza događaja, automobil je završio u komunalnom kompaktoru za smeće.

image

Screenshot incidenta

Web Screenshot

Iako detalji nesreće ostaju pomalo nejasni, zaposlenici su za kanal WHDH rekli da se "incident dogodio oko 13:40. 19. listopada, te da je predmetno vozilo preskočilo veliki rubnjak, te prošlo kroz lanac prije nego što je palo u kompaktor".

Fotografije koje su objavili vatrogasci pokazuju da lanac ipak nije bio osobito velik. Štoviše, čini se da su parkirne linije vidljive iza SUV-a, što sugerira da je ovo možda bio nesretan slučaj brkanja papučice gasa i kočnice, dok je vozačica ulazila.

image

Screenshot incidenta

Web Screenshot

U svakom slučaju, incident je morao biti prilično zapanjujući. Izvješća pokazuju da je nesreća bila dovoljno jaka da su se aktivirali zračni jastuci. Radnici kažu da nisu oklijevali skočiti za automobilom, kako bi pomogli vozačici da izađe.

Srećom, nitko od radnika nije ozlijeđen dok su pokušavali pomoći vozaču. Iako je nakon incidenta prevezena u bolnicu, vatrogasci javljaju da je vozačica zadobila samo lakše ozljede. O tome zašto je bila tamo, stanovnik Southborougha Jeff Chan rekao je za WHDH da stanovnici tamo često odlaze baciti svoje smeće.

"Nema općinskih gradskih odvoza smeća, tako da mnogi ljudi dolaze ovamo ostaviti svoje smeće", rekao je Chan, dodajući da mu je drago čuti da je vozačica u redu. "To je najbitnije".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:06