3 PUTA BRŽE

Vozač Aventadora uhićen jer je prekoračio brzinu za tri puta: Policija mu zaplijenila auto

Vozač Lamborghinija Avetnadora uhvaćen je u Kanadi kako vozi 170 km/h u zoni od 60 km/h. Policija mu je zaplijenila vozilo

Lamborghini Aventador

 Twitter Screenshot

Svi smo mi pali u iskušenje da osjetimo malo brzine, ali voziti gotovo tri puta od dozvoljenog ograničenja? Jednog vozača Lamborghinija Aventadora je to skupo koštalo. Na sreću, njegovo jurenje nije rezultiralo sudarom ili ozljedama.

Regionalna policija Yorka podijelila je ovaj incident na Twitteru. York je regija smještena u Kanadi sjeverno od Toronta gdje se policija očito ne šali kada je u pitanju prebrza vožnja. I ovdje je zaista riječ o prebrzoj vožnji - 170 km/h u zoni s dopuštenom brzinom od 60 km/h.

Vozač je uhićen, i iako objava ne spominje zatvor ili novčanu kaznu, prema fotografijama vidimo da je vozač dobio 30-dnevnu suspenziju vozačke dozvole, a Aventador je zaplijenjen. Međutim, on će biti vraćen vlasniku nakon 15 dana. U ovom slučaju, to nije trajna zapljena kao Corvette Z06 koju je nedavno zaplijenio šerifov ured na Floridi.

Sudeći prema nedavnim komentarima, 30-dnevna suspenzija i 15-dnevna zapljena automobila mnogim ljudima se čini kao blaga kazna. Nekoliko komentatora predložilo je dužu suspenziju vozačke dozvole uz trajno oduzimanje Aventadora ili čak njegovo potpuno uništenje.

S V12 motorom koji razvija oko 700 KS, automobil je sigurno sposoban razviti brzinu od 170 km/h za samo nekoliko sekundi, ali i mnogo više od toga. Barem je vozač stao policiji bez potjere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:25