krš i lom

Viralan video: 63-godišnjakinja spektakularno pala na vozačkom zabivši se u stup. Završila je u bolnici

Sve je bilo u redu do jednog trenutka kad je vremešna vozačica na sigurnom poligonu umjesto kočnice pritisnula gas

Youtube screenshot

Nije lako novim vozačima zadržati hladnokrvnost tijekom vozačkog ispita, posebno ne ako polažete sa 63 godine.

Tako je jedna nesretna žena u Argentini na teži način naučila i potvrdila to koliko se brzo stvari mogu okrenuti s lošeg na gore, nakon što je na spektakularan način pala na vozačkom ispitu.

Na snimkama nadzorne kamere testnog poligona koja je postala viralna može se vidjeti video u kojem VW Gol (kompakt za argentinsko tržište) vozi ispitnim poligonom za nove vozače. Poligon ima pješačke prijelaze, semafore, kružni tok i druge stvari koje možete susresti vozeći javnim cestama.

Međutim, nakon mirnog početka ispit kreće loše te vozačica udara u vanjski rubnik dok skreće udesno kad automobil počinje ubrzavati pri čemu dva vanjska kotača završavaju na rubniku.

Stvari postaju još gore za nesretnu ženu jer će ispit samo postati još lošiji: uključuje svjetla za opasnost i usporava, ali se ne zaustavlja na znak stop. Zatim se široko okreće ponovo se penjući na jedan rubnik.

Ovaj put, čini se da stvarno počinje paničariti te "udara" po papučici gasa umjesto kočnice te mali VW prelazi preko drugog rubnika i udara u brzini u rasvjetni stup. Žestina nesreće je takva da je stup srušen, a automobil se prevrnuo na bok.

BBC javlja da je vozačica u nesreći zadobila lakše ozljede. Prevezena je u bolnicu na liječenje. Nema izvještaja o drugim ozlijeđenima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 10:03