loš izbor

Video: Vozač zaključao ključeve u automobilu, ali je brzo pronašao rješenje - ciglu

Do ključeva je vjerojatno došao, no sigurno nije bilo kako voziti s razbijenim vjetrobranom

Raddit screenshot

 Reddit screenshot

Situacije da zaključamo ključ u automobilu ili se automobil sam zaključa dok je ključ u njemu dogodile su se vjerojatno većini vozača. Na sreću, u tim situacijama ima puno rješenja. Najjednostavnije rješenje je rezervni ključ, neke aute servisna podrška može otključati na daljinu, može pomoći bravar koji zna mnoge trikove za "provaliti" u auto, a ako i to ne upali pomoći može i vučna služba koja će automobil odvesti u servis gdje će ga definitivno nekako otvoriti. No rijetko kome od nas bi u takvim situacijama na pamet palo vrlo efikasno rješenje jednostavne konstrukcije i naziva - cigla.

Na videu podijeljenom na Redditu koji nam dolazi iz Richmonda u Kanadi vidimo čovjeka koji drži ciglu i namjerava pomoću nje ući u svoj zaključani automobil. Čovjek vjerojatno ne govori dobro engleski ili je potpuno zbunjen jer ne reagira na upute osobe koja snima i drugih promatrača, koji su mu pokušali pomoći da odabere što jeftinije rješenje.

Na samom početku dvominutnog videa snimatelj čovjeku predlaže da pozove vučnu službu, no kako ovaj ne reagira i ne ispušta ciglu, slijede drugi "savjeti". Kada vozač pokaže namjeru da razbije vjetrobransko staklo, snimatelj ga pokušava odgovoriti od toga uz komentar da je vjetrobransko staklo ojačano i da ga neće moći razbiti. Savjetuje mu da razbije stražnje bočno staklo koje je najjeftinije i prilazi autu kako bi mu to pokazao, no vozač je ipak odlučan razbiti vjetrobransko staklo i komentira da je već "slomljeno". Video pogledajte OVDJE.

Snimatelj ponovno savjetuje pozivanje vučne službe, ali nekoliko trenutaka kasnije vozač se baca na posao i kreće razbijanje vjetrobrana. U tome nakon dosta vremena i uspije. Nakon toga poseže u unutrašnjost za ključevima i pritom aktivira brisače što čitavu situaciju čini još komičnijom. U tom se trenutku video prekida. Nadamo se da je vozač nakon toga sretno došao do svojeg odredišta. Do ključeva je vjerojatno došao, no sigurno nije bilo lako voziti s razbijenim vjetrobranom kroz koji se ne vidi gotovo ništa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:06