FOTO

U sudaru dva Lamba Huracana ispred vatrogasne postaje jedan se zapalio: Ipak nije bilo pomoći

Slike posljedica koje je Vatrogasna postrojba Denvera podijelila na Facebooku pokazuju potpuno uništeni plavi Lambo

Screenshot incidenta

 Facebook Screenshot

Prema vatrogasnoj službi Denvera (SAD), dva Lamborghinija Huracana su se sudarila u četvrtak navečer, pri čemu se jedan od njih zapalio. Ironično, sve se to odvilo ispred vatrogasne postaje u Denveru. Navodno nitko nije ozlijeđen.

Slike posljedica koje je Vatrogasna postrojba Denvera podijelila na Facebooku pokazuju tamnoplavi potpuno uništeni Lambo, a njegov V10 i cijeli stražnji dio odvojeni su od ostatka automobila. Drugi automobil, ljubičasti Huracan, nije toliko stradao kao plavi, ali su suvozačeva vrata, prednji i stražnji kraj teško oštećeni.

image

Objava na Facebooku

Facebook Screenshot

Uz priložene fotografije nesreće, vatrogasna postaja je napisala: "Vozite sigurno ovog vikenda. Mnogo događaja je u centru grada. Sinoć su dva Lamborghinija sudjelovala u nesreći koja je rezultirala požarom u prednjem dvorištu stanice 1. Srećom nitko nije ozlijeđen".

S velikim, 5,2-litrenim V10 smještenim iza putničke kabine, Lamborghini Huracan je superautomobil koji proizvodi više od 600 konjskih snaga, ovisno o varijanti.

Kao i kod drugih egzotika ovog kalibra, nije neuobičajeno da se zapali nakon ozbiljnog sudara kao što je ovaj. Odvajanje motora od ostatka automobila je značajka koju je Lamborghini ugradio koja omogućuje udaljenost između putnika i potencijalno zapaljivog motora.

Ostaje nejasno jesu li vatrogasci stigli na lice mjesta nakon poziva 911 ili su reagirali nakon što su čuli udarac i vidjeli vatru. Bilo kako bilo, ne bismo bili iznenađeni da je ovo novo rekordno vrijeme odaziva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:29