FILMOGRAFIJA

U Australiji se snima novi nastavak ‘Mad Maxa‘ - ‘Furioza‘: Čini se da će biti luđi nego ikad

Najnoviji nastavak uvelike se oslanja na praktične efekte i setove iz stvarnog svijeta, baš kao što je bio slučaj i s Fury Roadom

Mad Max: Fury Road

 Profimedia

Nastavak filma Mad Max: Fury Road sada se snima u Australiji. Iako je ranije bilo objavljeno da će se nastavak, poznat kao Furiosa, snimati u tom području, sada je službeno.

image

Mad Max: Fury Road

Profimedia

Film je prequel filma iz 2015. koji objašnjava pozadinu lika Furiose, kojeg je prije glumila Charlize Theron, a sada Anya Taylor-Joy. Iako je promoviran od kraja prošle godine, glumac Chris Hemsworth - koji je i sam u filmu - objavio je da je produkcija započela 1. lipnja putem tweeta.

image

Mad Max: Fury Road

Profimedia

Nedavne fotografije prikazuju kamion za vuču Ford F-250 iz 1980. i Buick iz 1948. opremljen strojnicom pričvršćenom na krov. Oba automobila pojavila su se u Fury Roadu, iako samo nakratko.

image

Mad Max: Fury Road

Profimedia

Ostaje nepoznato hoće li biti više vozila iz filma iz 2015. u nastavku, poput Furiosinog "War Riga" ili Maxovog Ford Falcon Interceptora iz 1973. Bez obzira na to, sigurni smo da će vozila biti modificirana u istom "apokaliptičnom" stilu. Falcon je u Fury Roadu uništen u početnim trenucima filma, a snaga njegove koreografije i akcijskih scena dovela je film u najviše ešalone automobilske filmske industrije.

image

Mad Max: Fury Road

Profimedia

Što se tiče najnovijeg dijela, čini se da se uvelike oslanja na praktične efekte i setove iz stvarnog svijeta, baš kao što je bio slučaj i s Fury Roadom. Objava na Instagramu australskog fotoreportera Johna Veagea prikazuje masivni postapokaliptični set, klasične automobile, krosere i produkcijske ekipe na Sand Hillsu - istoj lokaciji na kojoj je snimljen Mad Max: Beyond Thunderdome iz 1985.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:07