ŠUŠKA SE

Toyota će navodno idućeg mjeseca objaviti planove za Supru s ručnim mjenjačem

Predviđeno je da će ručni mjenjač biti uparen s 3,0-litrenim rednim šesterocilindričnim motorom s turbopunjačem, od 387 KS

2022. Toyota GR Supra

 Toyota

Prema nekim izvješćima koja stižu iz Japana, Toyota će 28. travnja službeno objaviti planove za ponudu šesterostupanjskog ručnog mjenjača u GR Supri. Portal Creative311 piše da će Supra iz 2023. krenuti u proizvodnju u srpnju i da će manualac dobiti vrhunsku RZ opremu u Japanu.

Predviđeno je da će ručni mjenjač biti uparen s 3,0-litrenim rednim šesterocilindričnim motorom s turbopunjačem, koji trenutno razvija 387 KS (285 kW) i 498 Nm okretnog momenta.

Izvješće također sugerira da će se ručna varijanta odreći nekih sustava pomoći vozaču, uključujući prilagodljivi tempomat i stražnje kočenje u nuždi. Iako ova informacija ostaje nepotvrđena, nije neobično da varijante s ručnim mjenjačem izbjegavaju neku opremu zbog prirode svog mjenjača.

image

2022. Toyota GR Supra

Toyota

Toyota će navodno proslaviti povratak manualca s novom Matte White Edition izvedbom. Ona će biti ograničena na 50 jedinica, a kao što ime sugerira, vanjština će biti završena mat bijelom nijansom s tamnocrvenom kabinom s bežičnim punjačem za pametne telefone. Matt White Edition će se temeljiti na RZ izvedbi i navodno će koštati dodatnih 4385 eura (33.180 kuna).

image

2022. Toyota GR Supra

Toyota

Osim ručnog mjenjača, vrhunska RZ oprema bi trebala usvojiti nove naplatke koji su naizgled lakši nego prije. Također se obećava poboljšani osjećaj upravljanja i čvršća šasija, ali sve detalje ćemo saznati sljedećeg mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:21