NOVI AUTO KLUB

Tko su dobitnici, a tko gubitnici? Otkrivamo što se najviše kupovalo na domaćem tržištu

Sjeli smo za upravljač Audija RS3, a donosimo i priču o krađama katalizatora te o novom druženju Supercar Owners Circlea u Hrvatskoj

Tržište automobila

 Auto klub, Dacia

U novom broju Auto kluba donosimo pregršt zanimljivog materijala.

Naslovnica broja 920. rezervirana je za Suzuki SX4 S-Cross kojeg smo testirali u izvedbi s 1.4-litrenim četverocilindarskim turbobenzinskim motorom sa 129 KS u kombinaciji sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem.

image


Darko Tomaš/CROPIX

Veliki prostor posvetili smo navikama kupaca na domaćem tržištu. Otkrivamo što se najviše kupovalo, tko su lanjski dobitnici i gubitnici po klasama te kako diše tržište rabljenih automobila.

U aktualnostima predstavljamo vruće novitete, od Citroena C5 Aircross, Dacije Duster Extreme, Toyote Yaris GRMN do novog Renaulta Austral.

image
Julien Delfosse/DPPI

Sjeli smo i za upravljač Audija RS3 Sportback, a donosimo i priče o krađama katalizatora u Hrvatskoj te o novom druženju Supercar Owners Circlea u našoj zemlji.

image
Dean Smith

Napravili smo test Renault Meganea 1.5 Blue dCi Intens sa 115 KS te Škoda Octavije 1.5 TSI Style sa 150 KS. Tu je i novi nastavak maraton testa Ford Kuge PHEV.

Rubrika rabljenih automobila ovaj je puta rezervirana za Kiju Stonic iz 2017. godine sa prijeđenih 60.000 kilometara, a posebnu pažnju posvetili smo i polovnjacima čija cijena ne prelazi 5000 eura! U tu kategoriju uvrstili smo brojne modele, od Audija A3, Fiata 500, Renault Twinga, Škode Yeti i Dacije Sandero do Citroena C-Crossera.

image


Željko Puhovski/CROPIX

Na četiri stranice donosimo i opsežan izvještaj sa CES-a gdje je predstavljena hrpa tehnoloških novotarija, od BMW-a koji mijenja boje karoserije do Bugattijevog romobila.

image
Bugatti

U novom nastavku tuninga otkrivamo sve o ovjesu, kotačima i kočnicama, a nastavljamo i s putopisom iz Švedske koju smo proputovali s električnim Renaultom Zoe.

image
Hrvoje Tomić

Ljubiteljima motocikala pripremili smo detalje o Hondi ADV 350, a u vremeplovu se vraćamo stotinjak godina unazad, kada su predstavljeni prvi blindirani automobili.

Donosimo i detaljan izvještaj s relija Dakar, kao i detaljan uvod u novu sezonu WRC-a.

Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:03