OTVORENA FRAKTURA

Sretan što je ostao živ: Tiger Woods teško ozlijeđen u prometnoj nesreći, oporavlja se u bolnici

Poznata je točna težina ozljede Tigera Woodsa, pogledajte kako izgleda njegov automobil nakon nesreće
Tiger Woods nesreća
 Profimedia

Jedan od najboljih golfera svih vremena 45-godišnji Amerikanac Tiger Woods izletio je automobilom s ceste u predgrađu Los Angelesa, a pri prevrtanju je doživio teške i višestruke ozljede nogu.

Nesreća se dogodila u 7.12 ujutro po lokalnom vremenu u blizini naselja Rolling Hills Estates i Rancho Palos Verdes, priopćili su iz ureda šerifa za područje Los Angelesa.

image
Tiger Woods nesreća
Profimedia

Slike s mjesta nesreće su pokazale automobil prevrnut na bok i sa značajnim oštećenjima prednjeg dijela. Woods je ostao zarobljen u vozilu pa su bila potrebna posebna kliješta kako bi ga djelatnici hitne službe mogli izvući iz oštećenog automobila.

"Tiger Woods je sudjelovao u prometnoj nesreći jutros u Kaliforniji te je pretrpio višestruke ozljede nogu. Nalazi se na operaciji pa zahvaljujemo na privatnosti i podršci", izjavio je Woodsov zastupnik Daniel Rapaport za Golf Digest.

image
Tiger Woods nesreća
Profimedia

Po mnogima najbolji golfer svih vremena Tiger Woods sada se nalazi u Harbor-UCLA medicinskom centru gdje se oporavlja nakon teške prometne nesreće. Američki mediji javljaju da je Woods budan i da mu život nije ugrožen nakon hitnog operativnog zahvata na nozi.

image
Tiger Woods nesreća
Profimedia

Woods je u nesreći, naime, zadobio teže ozljedu noge. Riječ je o prijelomu u gornjem i donjem dijelu goljenične i lisne kosti, potvrdili su iz bolnice. U nogu mu je umetnuta šipka kao stabilizator, dok mu je gležanj pričvršćen vijcima.

Iz policije su priopćili kako su život slavnom golferu spasili sigurnosni pojas i zračni jastuci.

image
Tiger Woods nesreća
Profimedia

"Kada sam stigao na mjesto nesreće gospodin Woods je bio na vozačevom mjestu i mogao je razgovarati. Činio mi se miran i lucidan. Bio sam uz njega i održavao ga mirnim dok na poprište nesreće nisu došli vatrogasci. Rekao mi je da mu je ime Tiger i u tom sam ga trenutku prepoznao. Nije mi se činio zabrinutim zbog ozljeda. Moguće je da zbog šoka nije osjećao bol", izjavio je zamjenik šerifa Carlos Gonzalez koji je među prvima stigao na mjesto nesreće. Inače samu nesreću je prijavio susjed koji je okrenuo broj za hitne slučajeve 911.

image
Tiger Woods nesreća
Profimedia

"Udario je u drvo, a nije bilo tragova guma i znakova kočenja. Udario je u rubnik, potom drvo, pa je došlo do nekoliko prevrtanja", izjavio je Villaneuva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:08