pogledajte video

Snimali se kako voze Lamborghini 300 km/h, razbili se i jedva živi izvukli iz gorećeg auta

Na snimci se može vidjeti da je prednji desni kut Huracána pretrpio značajna oštećenja i čini se da nedostaje kotač

Lamborghini u plamenu

 Youtube screenshot

Vozač Lamborghinija Huracána i njegov suputnik sretni su što su ostali živi na autocesti u blizini Napulja u Italiji nakon što su se izletjeli s ceste uslijed čega se auto zapalio.

Iako je uzrok nesreće nepoznat, video zapisi snimljeni prije i neposredno nakon nesreće mogu dati neke naznake.

Video snimljen iz perspektive putnika prikazuje Huracán kako juri uglavnom praznom autocestom. Snimke brzinomjera pokazuju kako se automobil približava 300 km/h, a u naslov videa stoji da su dostigli brzinu od 320 km/h.

Video zatim kreće sa snimkom izvan Lamba koji se dimi, a kamera prikazuje otvorena suvozačeva vrata i prazno desno bočno sjedalo, može se vidjeti otvoren zračni jastuk.

Na snimci se može vidjeti da je prednji desni kut Huracána pretrpio značajna oštećenja i čini se da nedostaje kotač. Dok snimatelj nastavlja, veliki komad trave može se vidjeti na lijevoj bočnoj rešetki, što sugerira da je Lamborghini izletio izvan ceste.

Iako sama nesreća nije snimljena, razmjeri štete i činjenica da su vozač i suvozač uglavnom dobro sugeriraju da se nije dogodila dok su jurili 320 km/h.

Kako piše portal Fanpage, oba su putnika sigurno izašla iz vozila prije nego što je vatra zahvatila automobil prije nego li je potpuno izgorio do neprepoznatljivosti. Stranica navodi i da je automobil udario u zaštitnu ogradu prije nego što se zaustavio.

Nesreća se dogodila na autocesti A16 između Napulja i Canose, u pravcu zapada. Prometna traka je privremeno zatvorena kako bi se vatrogascima omogućilo gašenje požara, čime je promet bio otežan, a stvorila se kilometarska kolona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:53