pogledajte video

Sijao strah u poznatom ljetovalištu: Muškarac (60) na kokainu jurio terencem po plaži među kupačima

Nakon što je Mazdom divljao najmanje tri kilometra plažom u čuvenom španjolskom ljetovalištu, vozača su vlasti uhitile

Instagram screenshot

Jedna je osoba pod istragom zbog iznimno nesmotrene vožnje plažom u španjolskoj Marbelli, kao i zbog toga što je za volanom bio pod utjecajem kokaina i kanabisa. Video sulude vožnje po plaži postao je viralan na društvenim mrežama, a pokazuje bijeli Mazdin SUV koji vozi velikom brzinom plažom ugrožavajući živote kupača.

Još dok je trajao njegov "sumanuti pir" uslijedili su pozivi hitnim službama, a obaviještena je i lokalna policija. Dvije patrole su odmah upućene na plažu kako bi locirale manijaka, a kad su stigli u pijesku su još uvijek bili tragovi kotača.

Ipak, lokalna policija je brzo otkrila gdje se vozač nalazi te je odmah uhićen. Riječ je bila o 60-godišnjem muškarac rođenom u Madridu s prebivalištem u Marbelli, a testovi na opijate pokazali su da je bio pozitivan na kokain i kanabis i sada se protiv njega vodi istraga zbog počinjenja kaznenih djela. I to iz područja sigurnosti u prometu na cestama, nesmotrene vožnje i vožnje pod utjecajem opijata. Srećom, na plaži nitko nije bio ozlijeđen zbog njegove vožnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:49