RENDER

Sada je sve jasno: ovako će izgledati novi BMW M3 sa masivnim bubrezima

Ispod poklopca je smješten dobro poznati 3,0-litreni MTwinPower redni šestak sa 480 KS, odnosno 510 KS u snažnijom izvedbi.
M3 Render
 Kolesa.ru

BMW M3 i M4 jedni su od najiščekivanijih sportskih modela godine, a sada je poznato i da će digitalna premijera biti održana u rujnu. A s obzirom da su i limuzina i coupe već predstavljeni u "običnim" izvedbama, dok se M modeli naveliko testiraju, ruski dizajner sa stranice Kolesa.ru napravio je odličan render modela M3 (G80) koji više manje prikazuje gotovi proizvod. Da, i M3 će imati masivne bubrege iako "obična" Serija 3 ima kudikamo suzdržaniju prednju masku.

Dio je to politike BMW-a da učini ove modele upečatljivima, a iako su komentari brojni, ne sumnjamo da će se potencijalni kupci vrlo brzo naviknuti na ovakvu masku.

image
M3 Render
Kolesa.ru

Pritom su nam prije premijere otkrivene i informacije o automobilu, pa je cijela slika zapravo potpuna. Podsjetimo - u BMW-u su potvrdili da će automobil imati opciju pogona na sve kotače ili stražnjeg pogona! Ispod poklopca je smješten dobro poznati 3,0-litreni MTwinPower redni šestak sa 480 KS, odnosno 510 KS u snažnijom izvedbi.

image
M3 Render
Kolesa.ru

Spominje se i opcija ručnog mjenjača koji bi trebao biti dostupan isključivo sa pogonom na stražnje kotače. Dakle, "old school" BMW osjećaj za volanom bit će zagarantiran te će puristi "doći na svoje". Sada preostaje čekati rujan i premijeru!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 15:56