umalo stradali

Prisjeli im špageti: Pogledajte trenutak kad se vozačica Audijem zabila u terasu talijanskog restorana

Snimka nadzorne kamere prikazuje kako se automobil kreće cestom prije nego što počne udarati po vanjskim stolovima

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Podosta dramatična snimka prikazuje muškarca i ženu u razgovoru tijekom obroka u talijanskom restoranu Maranto u britanskom Liverpoolu kada bijeli Audi udara u njihov stol. Navodna vozačica imenovana je kao 53-godišnja Tracey Ellis, koja je kasnije optužena za neopreznu vožnju.

Snimka nadzorne kamere prikazuje kako se automobil kreće cestom prije nego što počne udarati po vanjskim stolovima, "za dlaku" promašivši par koji je sjedio nakon ručka. Svi ostali stolovi bili su prazni, ali kada je Audi udario u žardinjeru pokraj stola para, muškarac je odbačen sa svoje stolice na pločnik.

Osoblje i gosti tada izlaze iz restorana nakon što su čuli buku i provjeravaju par i vozačicu. Nakon što je vozačica izašla iz automobila kako bi provjerila tragove oštećenja, žena nakratko sjeda nazad u automobil, ali onda opet izlazi. Zatim se vidi kako hoda prema restoranu praćena članom osoblja dok snimka završava.

Član osoblja rekao je da je žena udarila u sve stolove, ali je dodao: "Barem nitko nije ozlijeđen, uključujući par koji je sjedio za jednim od stolova". Policija je u priopćenju rekla: "Žena je optužena nakon sudara na Lark Laneu u Liverpoolu u nedjelju 22. svibnja. Muškarac je zadobio lakše ozljede koje nisu zahtijevale bolničko liječenje".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:27