Osiguranja na mukama

Poplava uništila superaute: Među ‘stradalima‘ Lambo Aventador SVJ, McLaren 570S, Bentley...

Južnu Koreju pogodio je tajfun Hinnamnor u drugom tjednu kolovoza, što je dovelo do velikih poplava, posebno u glavnom gradu Seulu

Poplave u Južnoj Koreji

 Web Screenshot

Pregršt egzotika uništeno je u Južnoj Koreji nakon velikih poplava diljem zemlje. Južnu Koreju pogodio je tajfun Hinnamnor u drugom tjednu kolovoza, što je dovelo do velikih poplava, posebno u glavnom gradu Seulu.

Najmanje devet ljudi poginulo je u katastrofi, a diljem Seula zabilježena je velika materijalna šteta. Ovi automobili bili su među onima koje su uništile poplave.

Ove fotografije su navodno snimljene u jednoj parkirnoj garaži, i prikazuju Lamborghini Aventador SVJ, Lamborghini Huracan Spyder, McLaren 570S, Porsche 911, Mercedes-AMG GT, Mercedes-Benz S-klase, Bentley Bentaygu, Cadillac Escalade i Genesis G90.

image

Poplave u Južnoj Koreji

Web Screenshot

Kia EV6, Kia Carnival i Jeep Wrangler bili su među ostalim vozilima zahvaćenim poplavom. Budući da su svi automobili bili djelomično ili potpuno potopljeni u poplavi, čini se vjerojatnim da se nijedan od njih ne može spasiti.

image

Poplave u Južnoj Koreji

Web Screenshot

Uzmimo za primjer Aventador SVJ. To je najskuplji automobil na fotografijama i prekriven je zemljom i krhotinama od poplavnih voda.

S obzirom na to da su vrata i bočni prozori orošeni mislimo da je sigurno pretpostaviti da je voda također pronašla svoj put u kabinu superautomobila, što vjerojatno znači da se malo dijelova unutrašnjosti može spasiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 16:37