AKTUALNO

‘Pokret koji nadahnjuje‘: Kia predstavila novi slogan i novi logo uz vatromet za Guinnessa

Sinkroniziranim umjetničkim prikazom novog loga, slavljenjem i paljenjem vatroemta u Kiji obilježili novi početak
Novi logo Kia
 Kia

Kia je u ožujku 2019. godine na salonu automobila u Ženevi pokazala konceptni model Imagine koji je imao novi logotip, a sada je u ponešto izmijenjenom izdanju predstavljen i službeno. I to kako: uz spektakularan vatromet na nebu iznad južnokorejskog grada Incheona na obali Žutog mora.

Čak 303 pirodrona pokrenulo je stotine vatrometa s čime je postavljen novi Guinnessov rekord za broj sinkroniziranih bespilotnih letjelica koje pokreću vatromet. U Kiji kažu kako su "sinkroniziranim umjetničkim prikazom, paljenjem i slavljenjem željeli obilježiti Kijin novi početak".

Novi je amblem marke dizajniran tako da slova "Kia" djeluju kao rukom pisana i uskoro ćemo ga vidjeti na serijskim automobilima.

"Ritmična, neprekinuta linija logotipa prenosi Kijinu predanost davanju trenutaka nadahnuća, dok njegova simetrija pokazuje samopouzdanje", navode za svoj novi logo iz Kije. S promjenom logotipa Kia je izmijenila i slogan i to iz dosadašnjeg "Snaga iznenađenja" u "Pokret koji nadahnjuje".

image
Novi logo Kia
Kia

Više o svim novostima i planovima korejskog proizvođača bit će poznato 15. siječnja kada će Kia podijeliti detalje o promjenama u svojoj liniji proizvoda, što će uključivati ​​i pokazivanje čak pet noviteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 13:15