TO SE ZOVE SREĆA

Pogledajte video: Kamp prikolicom pretjecao šleper pa zamalo ubio dvojicu motorista

Kada je shvatio da nema mjesta za sigurno pretjecanje, vozač se pokušao vratiti u svoju traku, no tada je došlo do kontakta sa šleperom
 Dash Cam Owners Aus /Twitter

Ovo što vidite na fotografiji iznad je kamp prikolica. Točnije, ostaci kamp prikolice koja je sudjelovala u prometnoj nesreći u kojoj začudo, nitko nije stradao.

Incident se dogodio prošloga tjedna u Australiji, a snimka kamere iz šlepera otkriva scene horora na cesti.

Prema snimci i pisanju australskih medija, sve je krenulo krivo kada je vozač kamp prikolice na nesigurnom mjestu krenuo pretjecati šleper. Kada je shvatio da nema mjesta za sigurno pretjecanje, vozač se pokušao vratiti u svoju voznu traku, no tada je došlo do kontakta sa šleperom.

Prikolica se više puta prevrnula, a tom je prilikom za par metara izbjegnuta tragedija. Naime, dvojica motorista samo su pogledom ispratila prikolicu koja ih je zamalo koštala života.

image
Dash Cam Owners Aus /Twitter

Vozač šlepera koji je podijelio snimku ovako je opisao događaj:

‘Vozač kamp prikolice krenuo me pretjecati, no u jednom trenutku vidio je da mu ususret dolaze dva motora pa se pokušao vratiti. Na kraju se više puta prevrnuo.

I dalje ne mogu vjerovati, ali nitko nije ozlijeđen! Stradala je samo prikolica.

Vidio sam policiju kako piše kaznu vozaču kamp prikolice, a motoristi su samo produžili svojim putem, kao da se ništa nije dogodilo‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 22:07