NOVA KONTROVERZA

Ovako će navodno izgledati: Procurila fotografija novog najvećeg bavarskog SUV-a BMW-a X7

Ne možemo potvrditi da je zaista riječ o službenoj fotografiji automobila ali fotografija djeluje autentično

BMW X7

 Instagram Screenshot

Uskoro dolazi osvježeni BMW X7. Godinu i pol dana viđali smo kamuflirane prototipove koji jedva prikrivaju kontroverzni dizajn podijeljenih prednjih svjetala na nosu SUV-a.

Čini se da je internet umoran od čekanja da BMW skine veo sa svojeg najvećeg SUV-a, jer je nedavno na društvenim mrežama objavljena fotografija koja navodno otkriva X7 u cijelosti.

Fotografiju je na Instagramu podijelio profil Wilco Block, bez ikakvog opisa, osim da je "X7 procurio". Ne možemo potvrditi da je zaista riječ o službenom automobilu, ali fotografija izgleda kao nešto što bismo očekivali od BMW-a. Što možemo vidjeti?

Četverostruka svjetla s podijeljenim gornjim i donjim jedinicama nisu iznenađenje, ali će gotovo sigurno biti dizajnerski znak koji privlači najviše pažnje. Ispod njih vidimo detalje donje strane prednje maske, za koju je malo reći da je natrpana.

Uski okomiti otvori protežu se sve od svjetla, a veliki donji usis ima zakošene strane s okomitim stupovima koji tvore ventilacijske otvore u obliku trokuta.

Fotografija ne nudi jasan pogled na detalje u središtu otvora, a iznad, istaknuta maska ne izgleda promijenjena u odnosu na trenutni model.

Nismo dobili priliku vidjeti stražnju stranu, ali špijunske fotografije sugeriraju male promjene na stražnjem pokloocu i stražnjim svjetlima.

Ipak, ništa tako značajno kao raspored četverostrukih svjetala sprijeda. Ne očekujemo značajnije promjene u unutrašnjosti ili na pogonskom sklopu.

Ako je ovo zaista vjerodostojna fotografija, to bi moglo ukazivati na to da je službena premijera vrlo blizu.

Na temelju špijunskih fotografija koje smo gledali cijelu prošlu godinu, nagađali smo datum negdje od kraja 2021. do prvih mjeseci ove godine. Travanj je skoro pred nama, a znamo da električna limuzina i7 stiže sljedećeg mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:55