AKTUALNO

Ova kompanija će platiti nekome 9000 kuna da pogleda svih 30 sezona Top Geara, a evo i zašto!

Međutim, sve ovo čini se kao marketinška besmislica jer natjecanje ni na koji način nije podržano ni povezano s BBC-om ili Top Gearom
Matt LeBlanc, Chris Evans i The Stig
 Top Gear

Ako ste jedan od onih koji bi gledali nove epizode Top Geara isključivo da ih netko plati za to, imate sreće jer je jedna tvrtka to sprema učiniti. Naime, uSwitch obećava sretnom obožavatelju platiti čak 1000 britanskih funti (9000 kuna) da pogleda 236 epizoda (30 sezona) Top Geara.

image
Najava natjecanja
uSwitch

Ipak, postoje neki uvjeti. Natječaj je otvoren samo za stanovnike Velike Britanije koji imaju najmanje 18 godina, a isti će na raspolaganju imati 3 mjeseca da pogleda 30 sezona. Cilj ovog natječaja je utvrditi koja marka automobila se najviše spominje tijekom 19 godina postojanja emisije.

Međutim, sve ovo čini se kao marketinška besmislica jer natjecanje ni na koji način nije podržano ni povezano s BBC-om ili Top Gearom. Također, vrijedno je napomenuti da su pravila toliko aljkavo napisana da su sama sebi kontradiktorna. Primjerice, uSwitch navodi kako će 'dobitnici biti obaviješteni putem e-pošte (koristeći detalje navedeni u prijavnici) prije četvrtka, 18. studenog' te da će 'Jedan pobjednik biti izabran slučajnim izvlačenjem obavljenim računalnim procesom u petak, 22. studenog'.

image
Top Gear Promo
Top Gear

Uzevši sve u obzir, čini se da bi neki Britanac mogao dobiti 1000 funti, bez da išta pogleda. I zaista, to bi bio idealan scenarij jer bi 236 epizoda, od kojih svaka traje prosječno sat vremena, značilo da će on biti plaćen 4,2 funte (37 kuna) po satu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:48