DIGITALNI RENDER

Novi Volkswagen Passat Variant izgledat će kao rastegnuti ali i sportskiji Golf Variant

Njemački proizvođač automobila nije želio u potpunosti uništiti jednog od svojih najdugovječnijih modela

Volkswagen Passat Variant (digitalni render)

 Kolesa.ru

Obustavljanje proizvodnje Passata limuzine navelo je jiš nekoliko proizvođača da ograniči prodaju za odabrana tržišta, ili da u potpunosti napuste segment. Volkswagen je odabrao Passat, no ipak njemački proizvođač automobila nije želio u potpunosti uništiti jednognu od svojih najdugovječnijih modela.

Volkswagenovo rješenje je ukidanje limuzine za veći dio Europe, i nastavak proizvodnje automobila u karavanskoj izvedbi. Uostalom, karavan kojeg VW naziva Variant nadmašuje limuzinu u Europi s velikom razlikom.

image

Volkswagen Passat Variant (digitalni render)

Kolesa.ru

Nedavno smo pisali o špijunskim fotografijama najnovije generacije Passata Varianta, što je potaknulo neke publikacije da ga renderiraju. Kolesa.ru se bacio na posao i pokazao kako bi redizajnirani karavan mogao izgledati bez kamuflaže.

Ruska publikacija smatra da će budući Passat dobiti poboljšana svjetla kao i Golf, a čini se da ima i dijelova s kineskog modela Lamanda L, iako ne tako ekstremnog izgleda. Digitalni prikaz također odražava elegantnu liniju krova i duže prozore, a što se tiče stražnjeg dijela, velika je šansa da će dobiti stražnja svjetla u punoj širini.

Za sada je Passat sljedeće generacija u ranom razvoju i malo je informacija o opcijama pogonskog sklopa. Za europska tržišta, računamo na niz blagih hibridnih varijanti, plug-in hibrida i možda dizelaša. I dok je budućnost Passata još uvijek nepoznata u SAD-u, sigurna je podignuta Alltrack verzija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 18:01