BROJ 844

NOVI AUTO KLUB: Prvi test novog Audija Q3, istražujemo zašto vozači gube sporove oko parkiranja, dar čitateljima priručnik o parkiranju!

 

Najbrži auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na svim kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile!

U ovom broju tako otkrivamo zašto vozači gube sporove oko parkiranja!

Ivan Lacković

Dar svim čitateljima uz ovaj broj - priručnik za vozače o parkiranju u kojem donosima pregled svih situacija u kojima vozačima prijeti kazna, ali i premještanje nepropisno parkiranog ili zaustavljenog vozila.

Na usporednom testu ovaj put smo usporedili 9 najzanimljivijih električara u različitim segmentima.

Sjeli smo za upravljač hibridnog Lexusa RC 300 h i donosimo prve dojmove.

Ne manjka ni testova, pa se tako na prvom testu našao novi Audi Q3 35 TDI s dvolitrenim dizelašem od 150 KS.

Testirali smo i novi Jeep Wrangler 2.2. Multijet, četvrtu generaciju kultnog terenca koji unatoč boljim voznim osobinama teško uspijeva sakriti svoju off road dušu.

Tu su i testovi nove Kije Ceed sa 1,6-litrenim dizelskim CRDi motorom od 115 KS i bogatim paketom opreme Fresh, Mitsubishija ASX te paprene Škode Kodiaq RS s dizelskih 240 KS.

Na testu rabljenog ovaj put se našao Citroen DS5.

U rubrici tehnika donosimo vam priču o svjetlima kroz povijest - od običnih svijeća preko prvih žarulja i ksenona do lasera i matrica....

1899 Opel Patentmotorwagen System Lutzmann - 1929 Opel 4/20 PS Luxus-Zweisitzer - 1938 Opel Kapitän - 1998 Opel Omega Caravan - 2019 Opel Astra with IntelliLux LED Matrix-Licht
Opel

Za ljubitelje motocikala donosimo sve o Suzuki Katani sa 150 KS snažnim četverocilindrašem.

Naši putopisci u ovom nastavku donose priču iz Gruzije, dok je rubrika vremeplov rezervirana za 50 godina Porschea 917.

Za ljubitelje motosporta tu je priča o novim pravilima za nadolazeću sezonu F1, kao i izvještaj s WRC-a u Švedskoj te sa zimskih testiranja Moto GP-a.

Uglavnom, i u ovom će se broju pronaći ponešto za svakoga. Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:12