NA SVIM KIOSCIMA

Novi Auto klub otkriva kako vozači za 250 eura masovno muljaju s kilometrima

Donosimo i prve dojmove iz vožnje potpuno novog Peugeota 308, a sjeli smo i za upravljač Opela Grandland te Citroena C3 Aircross
Auto klub
 Auto klub

U novom broju Auto kluba otkrivamo kako njemački taksisti muljaju s kilometrima. Naime, zbog besparice uzrokovane koronom, počeli su masovno koristiti uređaj koji se spaja na upravljačku jedinicu motora i filtrira kilometre ovisno o želji vlasnika. Elektronika dostupna za manje od 250 eura već u startu blokira brojač kilometara koji potom uopće ne registrira prijeđeni put.

image
Ilustracija
John MACDOUGALL/AFP/Profimedia

Donosimo i prve dojmove iz vožnje potpuno novog Peugeota 308 kojeg smo isprobali na Azurnoj obali, a sjeli smo i za upravljač Opel Grandlanda te Citroena C3 Aircross.

image
Opel

Na prvom testu našli su se Audi Q5 Sportback 50 TFSIe quattro S-Line te vrući japanski novitet Nissan Qashqai 1.3 DIG-T X-Tronic 4WD. Testirali smo i Fiat Tipo 1.6 MJT City Cross te maratonac Peugeot 3008 Hybrid.

image
Marko Todorov
CROPIX

U rubrici rabljenih automobila ugostili smo Renault Scenic iz 2017. godine s prijeđenih 97.000 kilometara.

image
E-Joylock

U servisnom dijelu otkrivamo sve o elektroničkoj blokadi mjenjača dok će ljubitelji motocikala uživati u novom BMW-u R18.

image
Matija Djanješić
CROPIX

U drugom nastavku putopisa naš Marijan Projić u Škodi Enyaq obišao je u prvim danima jeseni predivnu Liku.

Na stranicama rezerviranim za vremeplov donosimo priču o 30 godina trijumfa Mazde 787B, a tu su i izvještaji s Velike nagrade Formule 1 u Rusiji te Moto GP utrke u San Marinu.

Donosimo i ekskuluzivan razgovor s Jacques Villeneuveom, nekadašnjim prvakom Formule 1.

Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:48