ECO CHALLENGE 2011.

Našteljivijem paru poklanjamo novu Opel Corsu Color Edition!

Već sedmu godinu zaredom u suradnji s Opelom biramo 32 muško-ženska para, koji će na zadanoj ruti morati potrošiti što manje goriva i vremena, a najnježnijem na gasu pripast će štedljiva Opel Corsa Color Edition vrijedna 94.500 kuna

Smatrate li se odličnim, a k tome još i ekološki svjesnim vozačem? Držite da znate biti pažljivi s papučicom gasa? Mislite da možete potrošiti malo i osvojiti puno. Što onda čekate!?

Izazivamo vas da se prijavite se na naše tradicionalno natjecanje muško-ženskih parova u štedljivoj vožnji Eco Challenge, koje u suradnji s Opelom organiziramo već sedmu godinu za redom. Kao i prijašnjih godina, sudionicima smo priredili brojne nagrade, a najštedljivijem među 32 odabrana para pripast će štedljivi automobil Corsa Color Edition vrijedan 94.500 kuna.

Što je potrebno da bi sudjelovali u akciji Eco Challenge? Samo suvozač suprotnog spola od vašeg, državljanstvo i prebivalište u Republici Hrvatskoj, važeća vozačka dozvola B kategorije i točan odgovor na postavljeno kvalifikacijsko pitanje.

Prijave možete poslati u redakciju Auto kluba, koji će odabrati 16 natjecateljskih parova, dok će se preostalih 16 parova odabrati među onima koji će se prijaviti ovlaštenim Opel partnerima i Opelu Hrvatska ili RTL televiziji, koja je također prepoznala vrijednost Autoklubove i Opelove tradicionalne akcije i odlučila nam se pridružiti u njezinoj realizaciji.

Natjecatelje uz glavnu nagradu očekuju i razne druge nagrade poput godišnje preplate na Auto klub, a atraktivne poklone pripremio je i Opel Hrvatska.

Eco Challenge 2011.



ČETVRTFINALE

Četiri četvrtfinalne utrke Eco Challengea održat će se 1. i 2 listopada 2011., a u sljedeću fazu natjecanja proći će po četiri najbolje plasirana para iz svake utrke.

POLUFINALE

U subotu 15. listopada 2011 održat će se dvije polufinalne utrke Eco Challengea, a u finale će se plasirati po četiri najbolja para svake od te dvije utrke.

FINALE

Finalna utrka Eco Challengea održat će se u subotu, 29. listopada 2011., a posada koja potroši najmanje goriva osvojit će novu Opel Corsu Color Edition.

PRIJAVA U TRI KORAKA



Kako biste sudjelovali u tradicionalnom Autoklubovom i Opelovom natjecanju Eco Challenge 2011. i došli u priliku da osvojite novui Opel Corsu Color Edition, za početak izaberite idealnog suvozača, suprotnog spola od vašeg, koji ima državljanstvo i prebivalište u Republici Hrvatskoj. Potom zajedno s njima pažljivo odradite slijedeća tri koraka:

1. Odgovorite na kvalifikacijsko pitanje

Koja je marka automobila najprodavanija u Hrvatskoj već osam godina za redom (od 2003- do 2010)?

A) Fiat

B) Opel

C) Ferrari

2. Upišite svoje podatke i podatke svog partnera

U prijavi obvezatno upišite svoje ima i prezime, godinu rođanja, adresu i broj kontakt telefona, a isto učinite i za svojeg parnera (partnericu)

3. Sve zajedno pošaljite u redakciju Auto kluba, poštom ili e-mailom

Svoje i suvozačeve osobne podatke i odgovor na kvalifikacijsko pitanje pošaljite poštom na adresu Auto klub, Koranska 2, 10.000 Zagreb ili e-mailoma na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do 26. rujna 2011. u 12 sati. Među prijavama koje sadrže točan odgovor na kvalifikacijsko pitanje odabrat ćemo 16 natjecateljskih parova, čija ćemo imena objaviti u Auto klubu broj 651. od 30. rujna 2011.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 18:39