CIJENA 80 TISUĆA FUNTI

Na prodaju dizelski BMW Serije 3 koji je pretvoren u M3 Touring sa 444 KS!

Promijenjen je i kompletan ovjes te kočnice, a nadodani su elementi M modela - tako da sve to izgleda jako dobro. Naravno, to ima i svoju cijenu pa će novi kupac morati keširati 80.000 funti
BMW M3 Touring
 www.motorhousecars.com

Ovaj model svoj je životni put započeo kao obični 320d. Dobro poznati dizelski motor zadovoljava potrebe većine vozača, no ovaj vlasnik odlučio se na radikalnu promjenu. Naime, kontaktirao je ekipu iz "M Conversions-a" koja je bazirana u Nottinghamu, a koja se bavi različitim konverzijama BMW M modela.

image
BMW M3 Touring
www.motorhousecars.com

Pritom su konverziju u M3 Touring napravili samo 20 puta tako da je ovo jedan od samo 20 primjeraka koji se mogu pronaći na cesti. Bavarski proizvođač tvrdi da M3 ne nudi u touring izvedbi zbog manjka potražnje. Ipak, čini se kako potražnje ima, a tome svjedoče i brojne objave i komentari na društvenim mrežama kada je ovaj model u pitanju.

image
BMW M3 Touring
www.motorhousecars.com

Konverzija je na ovom primjerku započela kada je imao samo 800 milja na brojčaniku, a ispod poklopca se sada nalazi originalni motor iz modela M3 Competition koji broji 444 KS!

image
BMW M3 Touring
www.motorhousecars.com

Naravno, promijenjen je i kompletan ovjes, kočnice, nadodani su elementi M modela - tako da sve to izgleda jako dobro. Naravno, to ima i svoju cijenu. Tako svi oni koji žele brzinu modela M3 uz praktičnost karavanske izvedbe moraju keširati 80.000 funti koliko traži prodavatelj ovog modela koji još uvijek ima niskih 3.000 milja na brojčaniku.

image
BMW M3 Touring
www.motorhousecars.com
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 07:31