ŠPIJUNSKE FOTOGRAFIJE

MISTERIOZNI MASKIRANI TERENAC koji kruži Rijekom je novi Audi Q7

Maskirani prototip je na riječkom području privukao pažnju ostalih sudionika u prometu
 FOTO: Ivo Tadej

Ovih se dana očigledno provode posljednja testiranja prototipa novog modela Audija Q7 koji će ove jeseni premijerno biti prikazan na Salonu automobila u Parizu, a na internetu se mogu naći špijunske fotografije tog modela, no snimljenih na prometnicama Sjedinjenih Država.

Zato ostaje nepoznanica iz kojeg su razloga ljudi iz razvoja Audija tri prototipa na testiranje dovezli baš na riječko područje. Fotografije koje gledate poslao nam je čitatelj Ivo Tadej koji je jedan od tri maskirana Audija Q7 prije nekoliko dana snimio na riječkoj obilaznici. Premda je auto još uvijek jako maskiran, fotografije otkrivaju neke novosti, poput prednjih LED dnevnih svjetala u Y obliku.

Usto, ono što fotografije otkrivaju su i masivniji prednji branik te kraći prednji kraj u odnosu na prethodnika, a veliki završeci ispuha upućuju na to da se radi o izvedbi sa snažnijim motorom iz vrha ponude. Ono što je već poznato je činjenica da će budući Q7 zahvaljujući MLB Evo platformi biti lakši za 363 kg od prethodnika pa će biti izgledna i ugradnja četverocilindarskog 2.0 TDI motora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 06:52