RENDER

Mali Touareg: Ovako bi mogao izgledati novi VW Tiguan koji dolazi dogodine s Euro 7 motorima

Čini se i da je model sljedeće generacije znatno veći od trenutnog modela, ostavljajući dojam nešto manjeg Touarega

VW Tiguan render

 koleca.ru

Prvi put predstavljen 2007. godine kao crossover izvedba Golfa, Tiguan je do danas ostao "zlatna koka" Volkswagena koji trenutno priprema treću generaciju, koja će biti predstavljena iduće godine.

Nedavno je novo izdanje kompaktnog SUV-a prvi put snimljeno u prometu a špijunske su fotografije objavljene, što sugerira da je ovaj VW-ov iznimno popularan model ušao u završnu fazu razvoja.

Na temelju tih slika, kolesa.ru su pokazali render novog Tiguana, a korištena je mješavina elemenata Golfa te električnog modela ID.4, što se moglo prepoznati na snimljenom prototipu.

Čini se i da je model sljedeće generacije znatno veći od trenutnog modela, ostavljajući dojam nešto manjeg Touarega.

image

VW Tiguan render

koleca.ru

U vjerojatno posljednjoj generaciji s motorima s unutarnjim izgaranjem, novi Tiguan bi trebao koristiti benzinske i dizelske motore VW Grupe do sada s minimalnom emisijom ispušnih plinova.

Logika nam govori da su ti motori dizajnirani da zadovolje Euro 7 standard, koji će stupiti na snagu u sljedećih nekoliko godina. Uzimajući normalne cikluse modela kao osnovu, Tiguan bi ostao u programu do 2029/30.

Plug-in hibrid nazvan eHybrid vjerojatno će biti revidiran kako bi se omogućilo više kilometara vozeći samo na struju. Ostaje upitno hoće li biti dodatnih plug-in hibridnih varijanti. Potpuno električni dio već je pokriven modelom ID 4, a nadamo se da će biti mjesta i za moćnu R verzija novog Tiguana u Europi.

Unutrašnjost je trenutno još uvijek nepoznanica, iako špijunske fotografije pokazuju da prototip Tiguana ima značajke slične ID.4 s malim digitalnim instrumentnim klasterom i dodirnim zaslonom za infotainment koji se izdvaja od središta kokpita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 00:50