UNIKATNA JURILICA

Ljepotici s Instagrama razbili Lamborghini sa Swarovski ukrasima: ‘Nudim novac za informaciju!‘

Na fotografiji koja je osvanula na internetu možemo vidjeti potpuno smrskani stražnji kraj jedinstvenog ultra skupog Aventadora

Screenshot prometne nesreće

 Instagram Screenshot

Lamborghini Aventador vrijedan oko tri milijuna kuna obložen Swarovski kristalima u vlasništvu ruske manekenke stradao je u automobilskoj nesreći. 26-godišnja Daria Radionova dala je svoj crni superautomobil ‘začiniti’ kristalima kako bi svojim 630.000 pratitelja na Instagramu pokazala svoj sjajan način života.

Automobil sposoban ‘potegnuti’ i do 350 km/h nosi čak i personaliziranu registarsku oznaku 'DAR 11A', tako da ljudi znaju kome pripada. Međutim, možda ga se više neće neko vrijeme viđati na britanskim prometnicama, nakon što je sudjelovao u nesreći u zapadnom Londonu.

Na fotografiji koja je osvanula na internetu možemo vidjeti potpuno smrskani stražnji kraj, pa pretpostavljamo da se netko zabio u Aventador. Čini se kako ni sama gospođica Radionova ne zna tko je uništio njen Aventador, jer je ponudila novčanu nagradu svakome tko ima bilo kakvu informaciju o plavom Opelovom automobilu (Vauxhall u Velikoj Britaniji).

Čini se kako joj je automobil bio posebno drag, jer ga je stalno voljela pokazivati svojim obožavateljima. Prije dva tjedna Radionova je na Instagramu objavila dvije fotografije svog Swarovski Lamba kako se na benzinskoj postaji puni benzinom. U ponedjeljak smo je imali priliku i vidjeti za upravljačem.

Što se tiče Swarovski kristala, za posao je bilo potrebno oko 700 sati, s obzirom na to da se sve radi ručno. Radionova je bila oduševljena krajnjim rezultatom: 'Nemam riječi da opišem koliko je divno – u potpunosti sam zaprepaštena'. Ona voli kristale na svojim automobilima – prošle godine isto je učinila sa svojim Huracanom, a šest godina prije s Mercedesom CLS-om 350, a za sve je zaslužan Swarovski umjetnik Vinceri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:10