OBNOVLJEN CROSSOVER

Kia najavila redizajnirani XCeed. Stiže 18. srpnja, prvi put i kao sportska GT izvedba

Redizajn, kao što je to uobičajeno, donosi blage promjene vanjskog izgleda i manje novosti u unutrašnjosti

2022. Kia XCeed Facelift (skica)

 Kia

Kia je objavila nekoliko crteža redizajniranog modela XCeed kao teaser za ono što nas očekuje za četiri dana, kad će ovaj auto biti službeno predstavljen. XCeed je redizajniran otprilike godinu dana nakon što su osvježene i druge verzije Ceeda i tri godine nakon premijere XCeeda.

Redizajn, kao što je to uobičajeno, donosi blage promjene vanjskog izgleda i manje novosti u unutrašnjosti. Osim toga Kia će prvi put ponuditi GT varijantu modela XCeed s više sportskih detalja na karoseriji i bogatom opremom. Upravo takav model je prikazan na crtežima na kojima se vidi novi prednji odbojnik, modificirana maska, novi Kia logo i novi dizajn svjetala.

image

2022. Kia XCeed Facelift (skica)

Kia

Straga su promjene blaže, a XCeed je dobio novi dizajn svjetala, novi Kia logo, te modificiran odbojnik. Sve ove promjene vrijede za GT varijantu, a za zaključiti je da će na ostalim razinama opreme one biti nešto blaže.

Kia nije pokazala crteže unutrašnjosti, no za očekivati je da će promjene ići u istom smjeru kao i kod prošlogodišnjeg redizajna ostataka Ceed obitelji. Auto će tako vjerojatno dobiti nove digitalne instrumente dijagonale 12,3 inča, modificirani infotainment sustav, nove materijale u unutrašnjosti te poboljšane sustave za pomoć u vožnji

image

2022. Kia XCeed Facelift (skica)

Kia

Automobil će se nuditi s blagim hibridnim i plug-in hibridnim pogonima. Osnova bi trebao biti blagi hibridni 1-litreni motor sa 120 KS, dok je plug-in hibridni pogon već dobro poznat u dosadašnjem XCeeedu. On ima 141 KS i bateriju koja je dovoljna za 58 kilometara električnog dosega.

Novi XCeeed bit će službeno predstavljen u ponedjeljak 18. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:15