AKTUALNO

Kampanja Roda Stewarta za popravak rupa na cesti se isplatila: Općina obećala novu cestu

Videozapisi objavljeni na Instagramu prikazuju zvijezdu u radnom prsluku kako ubacuje šljunak u rupe zajedno sa svojim prijateljima

Sir Rod Stewart

 Instagram Screenshot

Sir Rod Stewart dobio je svoju bitku da popravi rupe u blizini svoje kuće u Essexu nakon što se žalio da oštećuju njegov Ferrari. Pjevač, koji je postigao hit s pjesmom "The First Cut Is The Deepest", početkom ove godine se primio radova na cesti nakon što je zaključio da se "nitko drugi neće potruditi".

Videozapisi objavljeni na Instagramu prikazuju zvijezdu u radnom prsluku kako ubacuje šljunak u rupe zajedno sa skupinom svojih prijatelja. 77-godišnjak je rekao da se na cesti već dogodilo nekoliko incidenata: "Popravljam ulicu u kojoj živim jer nitko drugi to neće učiniti. Ja i moji prijatelji. Moj Ferrari nikako ne može proći ovuda".

"Ljudi uništavaju svoje automobile. Neki dan je prolazilo vozilo hitne pomoći kojem je pukla guma. Moj Ferrari nikako ne može proći ovuda. Stoga smo ja i dečki odlučili da ćemo sami to učiniti. Popunjavamo rupe dok su milijuni i milijuni funti potrošeni na M11".

image

Sir Rod Stewart i Ferrari F8 Tributo

Web Screenshot

Vijeće Essexa upozorilo je ekipu za improvizirane popravke, koja je pak upozorila da bi oni koji popravljaju mogli biti odgovorni za buduće nesreće. Međutim, vijeće sada kaže da će pregraditi cestu oko Sir Rodove kuće kako bi se popravile rupe na cesti. Izvor je za The Sun rekao: "Čini se da je njegov publicitet konačno posramio Vijeće da popravi cestu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:55