AKTUALNO

Hyundai je lansirao ‘Home‘ program koji uključuje mnoge blagodati za električne automobile

Korisnici u SAD mogu posjetiti web stranicu Home Marketplace kako bi vidjeli je li njihovo područje pokriveno uslugom

Hyundai Home

 Hyundai

Hyundaijeva nova usluga pod nazivom "Hyundai Home" želi učiniti život vlasnika električnog automobila jednostavnijim spajanjem kućnih punjača, solarnih panela, pa čak i kućnih baterijskih sustava na vaše domove, službeno je predstavljena široj javnosti u 16 država SAD.

Tijekom Sajma automobila u Los Angelesu, Hyundai je pokazao svoj Home koncept. “Prošle smo godine predstavili Hyundai Home kao dokaz koncepta na Sajmu automobila u Los Angelesu i odaziv je bio izvanredan,” rekao je Olabisi Boyle, potpredsjednik za planiranje proizvoda i strategiju mobilnosti u Hyundaiju. "Hyundai Home je sada aktivan i spreman je pomoći kupcima da naprave nesmetan prijelaz na održiv život".

image

Hyundai Home

Web Screenshot

Hyundai Home svakako uklanja nagađanja o tome koji bi dijelovi mogli biti potrebni osobi za dodavanje infrastrukture električnih vozila u svoj dom. Kako bi postigao tu jednostavnost, proizvođač automobila sklopio je partnerstvo s Electrumom, uslugom koja već ima mrežu diljem svijeta i odnose s certificiranim instalaterima.

“Počašćeni smo partnerstvom s Hyundaijem, liderom u pametnoj mobilnosti, kako bismo pomogli potrošačima da neprimjetno usvoje čista i otporna rješenja za kućnu energiju, omogućujući im da odaberu kako će napajati svoje domove i električna vozila,” rekao je Max Aram, izvršni direktor Electruma.

image

Hyundai Home

Web Screenshot

Korisnici mogu posjetiti web stranicu Hyundai Home Marketplace kako bi vidjeli je li njihovo područje trenutno pokriveno uslugom. Od danas je dostupan u 16 država s trenutnim procjenama troškova od više instalatera i stručnih savjetnika koji odgovaraju na pitanja i daju preporuke.

image

Hyundai Home

Web Screenshot

Međutim, treba napomenuti kako pri pokretanju postoje neka ograničenja. Za početak, jedini dostupan punjač je ChargePoint Home Flex EV od 240 volti. Svi sustavi dolaze s jednogodišnjim jamstvom proizvodnje i performansi. Za sada su Hyundai Home proizvodi namijenjeni samo za kućnu upotrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:32