TUNING

Ferrari proizvodi prekrasne kabine za svoje aute, ali stručnjak iz Poljske misli da može bolje

Dok Ferrari izrađuje neke prekrasne interijere za svoje automobile, no vlasnik ovog SF90 Stradale očito je želio nešto drugačije

Ferrari SF90 Stradale

 Carlex Design

Ferrari SF90 Stradale je toliko impresivan da jednostavno nema smisla poboljšavati njegove performanse, pa čak ni njegov izgled. Tu u priču dolazi Carlex Design iz Poljske.

image

Ferrari SF90 Stradale

Carlex Design

Dok Ferrari izrađuje neke apsolutno prekrasne interijere za svoje automobile, vlasnik ovog konkretnog SF90 Stradale očito je želio nešto malo drugačije, pa ga je poslao poljskim stručnjacima za interijer.

image

Ferrari SF90 Stradale

Carlex Design

Oni su započeli posao remontiranjem sjedala i izabrali kombinaciju crne, crvene i srebrne kože te alcantare, zajedno sa složenim dizajnom. Nasloni također imaju jarkocrveni vez Ferrarijevog konja.

image

Ferrari SF90 Stradale

Carlex Design

Jedinstveno oblikovanu kontrolnu ploču SF90 Stradalea nadopunjuju brojni karakteristični detalji u navedenoj kombinaciji boja. Tu su i novi crveni šavovi na upravljaču, kao i nova srebrna značka konja za koju mislimo da dobro pristaje kabini i ne ističe se toliko kao tipična žuta značka.

image

Ferrari SF90 Stradale

Carlex Design

Ugrađen je i niz novih dijelova od karbonskih vlakana, posebno na tunelu mjenjača, koji su u kontrastu s crvenim i srebrnim linijama. Carlex Design se čak potrudio izraditi krovnu oblogu od alcantare za najsnažniji cestovni Ferrari. Završetak posla su podne prostirke za vozača i suvozača.

image

Ferrari SF90 Stradale

Carlex Design

Carlex Design nije naveo koliko naplaćuje ovakav remont unutrašnjosti za SF90 Stradale, ali kupcima nudi širok raspon mogućnosti personalizacije s bilo kojom kreacijom iz Maranella. Posao je trajao tri tjedna, i sigurno smo da je vlasnik vrlo zadovoljan rezultatima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:48