PREMIJERA

Električni SUV monstrum iz Kine: BYD Yangwang U8 ima 1200 KS i više ekrana od nekih domova

BYD je rekao da se baterija može napuniti od 30% do 80% za samo 18 minuta. Novi model također ima domet od 1000 km

BYD Yangwang U8 Premium Edition

 BYD

BYD je predstavio novi Yangwang U8 Premium Edition u Kini. SUV slijedi korake standardnog U8 i ima vanjski izgled nal8k Defenderu s 20 ili 22-inčnim kotačima. BYD nije ulazio u mnoge detalje, ali možemo vidjeti "plutajući" krov, ujednačene ručke na vratima i osmerokutni poklopac rezervne gume.

image

BYD Yangwang U8 Premium Edition

BYD

Što se tiče unutrašnjosti, BYD je rekao da postoje 23,6-inčni zasloni za vozača i suvozača. Iako izgledaju daleko manji od toga, pridružuje im se 12,8-inčni infotainment sustav s portretnom orijentacijom. Također možemo vidjeti stražnji infotainment sustav s dvostrukim zaslonom i zaslonom integriranim u naslonu za ruku u drugom redu.

image

BYD Yangwang U8 Premium Edition

BYD

Ostavimo li ekrane po strani, U8 Premium Edition ima sjedala od Nappa kože i Sapele drvene obloge. Pridružuju im se tri brza bežična punjača za pametne telefone, krovni prozor obasjan zvijezdama i vrhunski audio sustav s 22 zvučnika.

Ostale značajke uključuju 70-inčni head-up zaslon proširene stvarnosti, sjedala s funkcijom "matrične masaže vrućim kamenjem u 10 točaka", raspršivač mirisa i hladnjak koji navodno može raditi 12 sati nakon što se vozilo isključi.

image

BYD Yangwang U8 Premium Edition

BYD

SUV ima četiri elektromotora koji proizvode kombiniranu snagu od 1200 KS (883 kW). To modelu omogućuje ubrzanje od 0 do 100 km/h za samo 3,6 sekunde. Nažalost, impresivne specifikacije nisu univerzalne jer U8 ima mogućnost brzog punjenja od 110 kW DC.

image

BYD Yangwang U8 Premium Edition

BYD

Međutim, BYD je rekao da se baterija može napuniti od 30% do 80% za samo 18 minuta. Model također ima domet od 1000 km.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 10:40