Wienermobil na meti

Drska krađa: Lopovi s čuvenog auta-kobasice američke mesarske kompanije Oscar Mayer ukrali katalizator

Kao što je poznato, katalizatori se izrađuju od vrlo skupih materijala. Zbog toga supredmet pažnje mnogih lopova

”Wienermobile” Oscar Mayer

 Twitter Screenshot

Krađa katalizatora postala je sve raširenija praksa u nekim zemljama, posebice u Sjedinjenim Državama. Nije pošteđen ni slavni "Wienermobile": neki su lopovi ukrali katalizator iz auta-kobasice Oscara Mayera.

Kao što je poznato, katalizatori se izrađuju od vrlo skupih materijala. Zbog toga su predmet pažnje mnogih lopova, a osim toga, relativno se lako ukradu, jer se operacija može obaviti u kratkom vremenu.

image

"Wienermobile" Oscar Mayer

Twitter Screenshot

Ovaj put žrtva je bio Sausagemobile Oscara Mayera. Prema 8 News Now, automobil dugačak 8,20 metara bio je u Las Vegasu na nizu nastupa tijekom vikenda Super Bowla, a dok je bio parkiran u Sonesta Suites, lopovi su pobjegli s katalizatorom i ispušnom cijevi.

image

"Wienermobile" Oscar Mayer

Twitter Screenshot

Sljedeće jutro, putnici Oscara Mayera ušli su u vozilo kako bi započeli dan, ali su im planovi prekinuti jer nisu mogli pokrenuti vozilo. Kombi je odšlepan u mehaničarsku radionicu, gdje je vlasnik Joseph Rodriguez bio prilično iznenađen kada je vidio poznatu "kobasicu".

image

"Wienermobile" Oscar Mayer

Twitter Screenshot

Iako zamjenski dijelovi u to vrijeme nisu bili dostupni, mehaničari su pronašli privremeni katalizator koji je dovoljno odgovarao da ponovno pokrene "Wienermobile". Policija za sada nije otkrila počinitelje krađe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 20:59