BMW BABY RACER

BMW ima odgovor na otpor tradicionalnih kupaca na velike ‘bubrege‘: Učite ih od malena...

Kako bi se osigurala sljedeća generacija obožavatelja, proizvođač je proširio dostupnost svojih najvećih rešetki na svoj najmanji model

BMW Baby Racer

 BMW

Većina ljudi počela se privikavati na BMW-ove ogromne prednje rešetke hladnjaka. Možda je to zato što je BMW cijelo vrijeme bio u pravu i samo trebamo prebroditi svoj šok, ili je možda jednostavno zato što smo ih sada već vidjeli dovoljno na modelima kao što su Serija 4, M3, X1 i X7.

image

BMW Baby Racer

BMW

Nisu svi obožavatelji novog izgleda, ali kako bi se osigurala sljedeća generacija obožavatelja, proizvođač automobila je proširio dostupnost svojih najvećih rešetki na svoj najmanji model, BMW Baby Racer.

Baby Racer postoji više od tri desetljeća i tijekom godina je poprimio različite oblike, ali za svoju četvrtu generaciju dorađen je kako bi odražavao stilske trendove vidljive na svojim rođacima u punoj veličini, što znači da ima ogromnu dvostruku bubrežastu rešetku na nosu.

image

BMW Baby Racer

BMW

I dok BMW izričito ne kaže da bi to trebao biti smanjeni M automobil, vodoravne letvice su poput onih na šestcilindričnom M4 coupeu, M4 kabrioletu i M3 sedanu. Nažalost, za predškolce lude za brzinom, snaga dolazi iz dvije noge, a ne od 500 KS, a kotači više liče na nešto što biste pronašli na luksuznom SUV-u ili seriji 5 nego na M automobilu.

image

BMW Baby Racer

BMW

Luksuz je prema modernim BMW standardima rijedak i ograničen je na tri opcije boja (crna, plava i bijela), mekano sjedalo u kontrastnim bojama, a ima i trubu. A ako se vaše dijete zanese jurcanjem po dnevnoj sobi i razbije svoj Baby Racer, rezervne dijelove možete pokupiti od ovlaštenog zastupništva.

image

BMW Baby Racer

BMW

Mini BMW sada je dostupan za naručivanje, a iako cijene nisu objavljene, vjerojatno će koštati oko 120 eura kao i odlazeća generacija, koji je također bio dostupan s M prugama za dodatnih 12 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 16:49